Tag Archives: event

A6 A NAGY VINYL KÁRTYTARTÓTOK

Az Audinak is van A6 és nekünk is 😉 Az A6 vinyl kártyatok egyre kedveltebb és lassan a legkedveltebb lágy műanyag kártyatartó tokunk. A mérete ideális mivel a belső mérete: 115x155mm így egy A4 lap 4 be hajtva ez által egy teljes konferencia ismertető vagy kuponok – voucherek is elhelyezhetők benne így ideális hosszabb konferenciák, rendezvények több napos kiállításokra. A kártyatok külső mérete: 120×178 mm

A6 vinyl kártyatokra itt kérhet ajánlatot illetve várjuk megrendelését: info@wristband.hu

Kövesse oldalainkat így még többet tudhat meg a kártyatartókról és a nyakpántokról: 

facebook: https://www.facebook.com/karszalagnyakpant 

instagram: https://www.instagram.com/wristband_karszalag_nyakpant 

KONFERENCIA NYAKPÁNTOK PASSZTARTOK

Ha január akkor az a konferenciák időszaka.

A konferenciákra mára már elengedhetetlen a nyakpánt és a hozzátartozó passz vagy kártyák kártyatartóban. A nyakpántok mind a beléptetés részét képezik, hiszen így ellenőrizhetők a vendégek illetve résztvevők közül ki jogosult a jelenlétre továbbá a különböző nyakpántokkal vagy passzokkal lehet azonosítani a vendégek jogosultságát és a kiemelt terültekre történő belépéshez

Rendezvényre konferenciákra ajánljuk az egyedi gyártású nyakpántokat / passztartókat, különböző kártyatartókkal és passzokkal.

Az általunk gyártott nyakpántok közül minden megtalálható ami egy sikeres konferenciához vagy rendezvényhez szükséges, rendelhető egyedi logóval ellátott egy színű vagy több színű, illetve full color nyomással akár több logóval felirattal ellátva a legjobb minőségben, legkedvezőbb áron, többféle tartozékkal és kiegészítővel, gyors gyártási idővel.

Célunk, hogy a rendezvénye a legjobb legyen és ehhez mi a legjobb promóciós terméket gyártjuk/adjuk amivel cége alkalmas üzleti kapcsolatainak ápolására, erősítésére és reklámozására.

Termékeink között megtalálja az azonnal raktáron lévő előre legyártott egyszínű vagy nyomott nyakpántokat továbbá többféle egyedi gyártású nyakpánt közül választhat az Ön igénye szerint gyártva.

Most amennyiben nyakpántot és kártyatartót is rendel 10% kedvezményt adunk. Az akció január 20-ig érvényes.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma!

e-mail: info@wristband.hu      telefon: +36304992626

egyedi gyártású nyakpántok

egyedi gyártású nyakpántok

egyedi gyártású logózott nyakpántok egyedi passz és kártyával

egyedi gyártású logózott nyakpántok egyedi passz és kártyával

 

Black Friday / Fekete Péntek a NYAKPÁNT BOLT-ban

A Black Friday azaz Fekete Péntek mely Amerikából indult, és a hálaadást követő péntek elnevezése. Hálát adunk mindenki mindenkinek 😉

A kereskedelemben pedig ilyenkor indul meg a karácsonyi szezon, amit a kereskedők hatalmas akciókkal ünnepelnek meg, ennek következtében viszont hatalmas dugók alakulnak ki a városokban, ezért a hatóságok fekete pénteknek hívják ezt a napot. A másik ok pedig az elnevezésre, hogy a cégek piros tollal könyvelik a veszteségeket, feketével pedig a nyereséget. Mivel a legtöbb cég november végén kezd átfordulni nyereségessé, november utolsó péntekére kezdték el használni a fekete elnevezést.

Black Friday / Fekete Péntek a NYAKPÁNT BOLT-ban

black-fridey_nyakpant_passztarto

EGYSZÍNŰ NYAKPÁNTOK PASSZTARTO

Az egyszínű nyakpántjaink 17 féle színből választhatók. Poliészter bordás anyagú, 15 mm (1,5cm) és 20 mm (2cm) széles, a teljes hossza 90cm + cseppkarabinerrel szerelve.

Az egyszínű nyakpántokat főképp azoknak ajánljuk akik minimális idővel és költségkerettel szeretnék a rendezvényük beléptetését és az ott tartózkodok azonosítását lebonyolítani.

Minimális rendelhető mennyiség 10 db

Amennyiben az egyszínű nyakpántot / passztarot egyéb plusz tartozékokkal szeretné 50 darabtól megoldjuk.

egyszínű nyakpánt passztartó

egyszínű nyakpánt passztartó