Tag Archives: mintás nyakpánt

HALLOWEEN MINTÁS NYAKPÁNT

Most már visszavonhatatlanul elért minket is a jelmezes, tökös, szellemes, amerikai őrület, október 31. éjszakája már a kötelezően HALLOWEEN bulikról szól.

HALLOWEEN jelképei a halálfejek, kísértetek, boszorkányok, démonok és méccsessel világító töklámpás. Mint minden évben idén is gyártottunk Halloween mintás nyakpántot mely a mai naptól rendelhető.
A HALLOWEEN MINTÁS nyakpántokat szatén anyagra, két oldalon mintás, 2cm szélességűre és 90 cm hosszúságúra gyártottuk + cseppkarabinerrel szerelve. A halloween mintás nyakpántok limitált mennyiségben gyártottuk idén fekete alapon piros halálfej mintával. Ára 250.- Ft + áfa / db mely bárki számára elérhető. 

Mától rendelhető az info@wristband.hu e-mail címen vagy telefonon a +36304992626 számon.

Átvehető személyesen az átvételi üzletünkben vagy kérhető GLS szállítással.

 

HOSTESS NYAKPÁNT

Bemutatjuk a 2018 év újdonságunk egyikét 😉 a HOSTESS NYAKPÁNTOT ezzel a rendezvényszervező cégek munkájának segítése a célunk, így a hostesseknek egy igényes összképet termtve. A HOSTESS nyakpántokat fekete színű szatén 2 cm szalag pántra terveztük és jelenleg fehér 2 oldalas feliratozással gyártjuk. A nyakpánt csepp karabinerrel van szerelve így a másik újdonságunkkal a 9×6 cm HOSTESS passal is akár rendelhető egyben is és külön is. Amennyiben más színben szeretné kérjük írjon nekünk. Minimum rendelhető mennyiség: 10 db Ezt a nyakpántot azonnal raktárról tudjuk szállítani.

Nyakpántjaink ára darabszámtól függ így kérjen árajánlatot: info@wristband.hu vagy telefonon ügyfélszolgálatunkon a +36304992626 telefonszámon.