NYAKPÁNT – PASSZTARTÓ

NYAKPÁNT – PASSZTARTÓ

nyakpánt, passztartó, nyakszalag, nyakbalogó, nyakzsinór vagy sok néven hallottuk már a nyakpántot.

A nyakpánt vagy a felsorolt nevek közül pl. a passztartó ma már kötelező eszköze egy rendezvénynek!

A passztartók, nyakpántok, nyakszalag vagy „nyakbalogó” több szempontból is remek és ma már lassan kötelező marketing eszközként funkcionálnak, elsősorban kiváló reklámeszköz az egyedileg gyártott logózott vagy feliratozott nyakpántok hiszen a rendezvényt / eseményt vagy a céget reklámozza mindenkinek a nyakában ott log így a ma már kötelező selfie és/ vagy csoport képeken is ott lesz a nyakpánt. Másodsorban a rendezvényen résztvevők a kapott nyakpántot megkapják, így mint reklámajándékként is funkcionál amit később akár kulcstartóként használhatnak.

Az általunk gyártott nyakpántok közül minden megtalálható ami egy sikeres rendezvényhez szükséges, rendelhető egyedi logóval ellátott egy színű vagy több színű, illetve full color nyomással akár több logóval felirattal ellátva a legjobb minőségben, legkedvezőbb áron, többféle tartozékkal és kiegészítővel, gyors gyártási idővel.

Célunk, hogy a rendezvénye / fesztiválja a legjobb legyen és ehhez mi a legjobb promóciós terméket gyártjuk/adjuk amivel üzlete/cége alkalmas üzleti kapcsolatainak ápolására, erősítésére és reklámozására.

Termékeink között megtalálja az azonnal raktáron lévő előre legyártott egyszínű vagy nyomott nyakpántokat továbbá többféle egyedi gyártású nyakpánt közül választhat az Ön igénye szerint gyártva.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma!

e-mail: info@wristband.hu

telefon: +36304992626

nyakpant_passztarto_feliratozott egyedi gyártású nyakpánt_poliészter színes nyakpánt

nyakpant_passztarto_feliratozott egyedi gyártású nyakpánt_poliészter színes nyakpánt