Tag Archives: black friday

Black Friday / Fekete Péntek a NYAKPÁNT BOLT-ban

A Black Friday azaz Fekete Péntek mely Amerikából indult, és a hálaadást követő péntek elnevezése. Hálát adunk mindenki mindenkinek 😉

A kereskedelemben pedig ilyenkor indul meg a karácsonyi szezon, amit a kereskedők hatalmas akciókkal ünnepelnek meg, ennek következtében viszont hatalmas dugók alakulnak ki a városokban, ezért a hatóságok fekete pénteknek hívják ezt a napot. A másik ok pedig az elnevezésre, hogy a cégek piros tollal könyvelik a veszteségeket, feketével pedig a nyereséget. Mivel a legtöbb cég november végén kezd átfordulni nyereségessé, november utolsó péntekére kezdték el használni a fekete elnevezést.

Black Friday / Fekete Péntek a NYAKPÁNT BOLT-ban

black-fridey_nyakpant_passztarto

BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY – FEKETE PÉNTEK A NYAKPÁNT BOLTBAN.

2016. November 18. és November 25. Péntek

A Black Friday azaz a Fekete Pénteket a karácsonyi bevásárlás hivatalos kezdeteként tartják számon. A kereskedelmi üzletek 24 órás nyitva tartással és mega akciókkal várják a vásárlókat. A hivatalos Amerikai Black Friday november 25-én lesz, Magyarországon pedig a webshopok november 18-án tartják a fekete pénteket.

A Nyakpánt Bolt mindkét napon akciókat tart nyakpántokra, passztartókra, kártyatartókra, és reklámajándékokra. Ne hagyd ki te se! Mi a marketing és PR munkatársaknak, kluboknak, cégekének így kedvezünk a Black Fridayen.

BLACK FRIDAY nyakpant passztarto

BLACK FRIDAY nyakpant passztarto