Tag Archives: laminált passzkártyák

EGYEDI LAMINÁLT PASS KÁRTYÁK

A nyakpántokhoz beléptetésre és a rendezvényre ajánljuk a laminált kártyákat melyek közül már két típus közül is választhat: a 125 micronos vagy az 550 micronos. ( A papír kártyákat X micron vastagságú víztiszta műanyag fóliával lamináljuk )
A 125 micronos három méretben rendelhető
– 80 x 110mm
– 111×154 mm ( ez az A6 méret )
– 210 x 297 mm( ez az A4 méret )
Míg az 550 micronos bármilyen egyedi méretben kérhető.
Mindkét típus minimális rendelési mennyisége 50 db. A laminált passzokat full color nyomással gyártjuk , mely lehet egységes vagy változó nevekkel, fényképpel, sorszámmal, vonalkoddal vagy QR kóddal egy vagy kétoldalas kivitelben, és a nyakpánthoz lyukkal ellátva egy vagy két karabineres passztartóhoz. Az egyedi laminált passz kártyákra alkoholos filcel is irhatók információk. Ajánlatkérését várjuk az info@wristband.hu e-mail címen. Továbi információ LAMINÁLT PASSZOK oldalon találhatók.

ÚJ! LAMINÁLT KÁRTYA

Mindig kísérletezünk és így mindig alkotunk valami újat, ebből született az új 550 micron vastagságú laminált kártya mely bármilyen egyedi méretben rendelhető egy vagy két oldalas full color nyomással, továbbá kérhető egy vagy két lyukas kivágással. Minimum 50 darabtól rendelhető, a gyártási idő kb. 3-5 munkanap. A grafikai anyagot méretarányosan vekoros formátumban kérjük leadni. Ajánlatkérés és rendelés: info@wristband.hu  További információ: PASSZ