Tag Archives: logózott szatén szalag

EGYEDI DÍSZSZALAG GYÁRTÁS

Közeleg a karácsony és az egyedi céges ajándékok átadása, melynek csomagolására ajánljuk az egyedi logós díszszalagot. Választható szatén, 15 mm, vagy a prémium szatén 15 mm, 20 mm és 25 mm szalagból. Az egyedi díszszalagokat nem adott alapszínekből gyártjuk hanem egyénileg választható CMYK színkód alapján. Az alapszín és a logó, illetve a kívánt feliratot full color nyomással nyomjuk közvetlenül szublimációs eljárással az anyagba, így garantáltan nem jön le. Áraink sávosan vannak, az egyedi díszszalagot 50 méter / grafikától gyártjuk tekercsben vagy + felár ellenében kérhető egyedi méretre vágva. A gyártást minden az esetben elfogadott látványterv után kezdjük meg, a gyártási idő 3-5 munkanap ( a gyártási idő a karácsonyi időszakhoz közeledve növekedhet ) Ajánlatkérését várjuk az info@wristband.hu

DÍSZSZALAG KARSÁCSONYI CSOMAGOKHOZ

Egyedi logós díszszalag gyártás, választható szatén 1,5 cm vagy vastagabb prémium szatén ( 1,5 vagy 2 és 2,5 cm széles) vagy bordás 2 cm szalagból. Az alapszín választható CMYK színkód alapján és a logó vagy felírat full color nyomással kerül az anyagba, így garantáltan nem kopik le, kérhető egy vagy két oldalas feliratozással, 50 méter / grafikától rendelhető, tekercsben vagy felár ellenében egyedi méretre vágva. Ajánljuk karácsonyi csomagokra, céges ajándékokra, vagy dekorációs anyagnak. A gyártás előtt látványtervet küldünk gyártási jóváhagyásra.
Ajánlatkérés és rendelés: info@wristband.hu

LOGÓZOTT DÍSZSZALAG GYÁRTÁS

Egyedi logós díszszalag gyártás, választható prémium szatén ( 1,5 vagy 2 és 2,5 cm széles) vagy bordás 2 cm szalagból, az alapszín választható színkód alapján és a logó vagy felírat full color nyomással kerül az anyagba, így garantáltan nem kopik le. Ajánljuk karácsonyi csomagokra, vagy dekorációs anyagnak, stb. 50 méter / grafikától rendelhető, tekercsben vagy felár ellenében egyedi méretre vágva. A gyártás előtt látványtervet küldünk gyártási jóváhagyásra.
Ajánlatkérés és rendelés: info@wristband.hu