Tag Archives: prémium díszszalag

DÍSZSZALAG KARSÁCSONYI CSOMAGOKHOZ

Egyedi logós díszszalag gyártás, választható szatén 1,5 cm vagy vastagabb prémium szatén ( 1,5 vagy 2 és 2,5 cm széles) vagy bordás 2 cm szalagból. Az alapszín választható CMYK színkód alapján és a logó vagy felírat full color nyomással kerül az anyagba, így garantáltan nem kopik le, kérhető egy vagy két oldalas feliratozással, 50 méter / grafikától rendelhető, tekercsben vagy felár ellenében egyedi méretre vágva. Ajánljuk karácsonyi csomagokra, céges ajándékokra, vagy dekorációs anyagnak. A gyártás előtt látványtervet küldünk gyártási jóváhagyásra.
Ajánlatkérés és rendelés: info@wristband.hu

LOGÓZOTT DÍSZSZALAG GYÁRTÁS

Egyedi logós díszszalag gyártás, választható prémium szatén ( 1,5 vagy 2 és 2,5 cm széles) vagy bordás 2 cm szalagból, az alapszín választható színkód alapján és a logó vagy felírat full color nyomással kerül az anyagba, így garantáltan nem kopik le. Ajánljuk karácsonyi csomagokra, vagy dekorációs anyagnak, stb. 50 méter / grafikától rendelhető, tekercsben vagy felár ellenében egyedi méretre vágva. A gyártás előtt látványtervet küldünk gyártási jóváhagyásra.
Ajánlatkérés és rendelés: info@wristband.hu

 

SZALAG GYÁRTÁS

A nyakpánton kívül szalagot vagy más néven díszszalagot is gyártunk termékek és ruhák belevarrt megjelölésére vagy csomagok díszítésére és átkötésére vagy rendezvények díszítő elemeként. A szalagokat prémium minőségű szatén vagy bordás poliészterből gyártjuk, szublimációs full color nyomással egy vagy két oldalas nyomással, tekercsben vagy a megadott egyedi kívánt méretre vágva.

További információ kérés és rendelés: info@wristband.hu