Tag Archives: szublimációs nyakpánt

EGYEDI REKLÁM NYAKPÁNT GYÁRTÁS

Az egyedi nyakpántok mint céges nyakpántok mellett ma már reklámajándékként is adhatók, hiszen ez a reklámajándék hasznos ajándék melynek funkciója is van mint kulcstartó, vagy passztartó, és az ajándékozottak kedvenc ajándéka lesz.
Egyedi gyártású nyakpántok esetén az alapszín is választható, és a logók feliratok is full color nyomással kerülnek az anyagba szublimációs eljárással, így közvetlen az anyagba nyomással nem kopik le a nyomat sem, melyre garanciát vállalunk. A nyakpánt anyaga választható szatén vagy bordás poliészter anyagra is, a szatén nyakpántok pedig többféle szélességű méretben rendelhetők. Az egyedi nyakpántok árai sávosan darabszám szerint változnak, így az ajánlatkérésben a rendelni kívánt darabszámot kérjük megadni, továbbá a nyakpántok kérhetők egyéb kiegészítőkkel tartozékokkal.
Ajánlatkérés: info@wristband.hu

SZUBLIMÁCIÓS SZATÉN NYAKPÁNT

Ezt a terméket csak nyomdák részére értékesítjük!

15 vagy 20 mm szatén szublimációs fehér üres nyakpánt választható véggel alap esetben csepp karabinerrel varrva. Szublimációs és transzfer nyomással nyomtatható. Igény esetén további vagy más kiegészítővel és tartozékkal is rendelhető mely választható NYAKPÁNT TARTOZÉKOK menü pontban. Rendelését várjuk az info@wristband.hu e-mail címen