KONFERENCIA NYAKPÁNTOK PASSZTARTOK

Ha január akkor az a konferenciák időszaka.

A konferenciákra mára már elengedhetetlen a nyakpánt és a hozzátartozó passz vagy kártyák kártyatartóban. A nyakpántok mind a beléptetés részét képezik, hiszen így ellenőrizhetők a vendégek illetve résztvevők közül ki jogosult a jelenlétre továbbá a különböző nyakpántokkal vagy passzokkal lehet azonosítani a vendégek jogosultságát és a kiemelt terültekre történő belépéshez

Rendezvényre konferenciákra ajánljuk az egyedi gyártású nyakpántokat / passztartókat, különböző kártyatartókkal és passzokkal.

Az általunk gyártott nyakpántok közül minden megtalálható ami egy sikeres konferenciához vagy rendezvényhez szükséges, rendelhető egyedi logóval ellátott egy színű vagy több színű, illetve full color nyomással akár több logóval felirattal ellátva a legjobb minőségben, legkedvezőbb áron, többféle tartozékkal és kiegészítővel, gyors gyártási idővel.

Célunk, hogy a rendezvénye a legjobb legyen és ehhez mi a legjobb promóciós terméket gyártjuk/adjuk amivel cége alkalmas üzleti kapcsolatainak ápolására, erősítésére és reklámozására.

Termékeink között megtalálja az azonnal raktáron lévő előre legyártott egyszínű vagy nyomott nyakpántokat továbbá többféle egyedi gyártású nyakpánt közül választhat az Ön igénye szerint gyártva.

Most amennyiben nyakpántot és kártyatartót is rendel 10% kedvezményt adunk. Az akció január 20-ig érvényes.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma!

e-mail: info@wristband.hu      telefon: +36304992626

egyedi gyártású nyakpántok

egyedi gyártású nyakpántok

egyedi gyártású logózott nyakpántok egyedi passz és kártyával

egyedi gyártású logózott nyakpántok egyedi passz és kártyával