NYAKPÁNTOK

nyakpánt, passztartó, nyakszalag, nyakbaakasztó, nyakbalogó, nyakzsinór vagy sok néven hallottuk már a nyakpántot.

A nyakpánt vagy a felsorolt nevek közül pl. a passztartó ma már kötelező eszköze egy rendezvénynek!

Elsődlegesen a nyakpántok a beléptetés részét képezi, hiszen így ellenőrizhetők a vendégek közül ki jogosult a jelenlétre továbbá a karszalagok mellett a nyakpántokkal lehet azonosítani a vendégek jogosultságát és a kiemelt terültekre történő belépéshez (pl: V.I.P.) továbbá a vendégek titulusát is a passzokon / nyakpánthoz tartozó kártyákon megjelölve. Az egyedi gyártású nyakpántok, passztartók nyakszalag vagy „nyakbalogó” több szempontból is remek és ma már lassan kötelező marketing eszközként funkcionálnak, elsősorban kiváló reklámeszköz az egyedileg gyártott logózott vagy feliratozott nyakpántok hiszen a rendezvényt / eseményt vagy a céget reklámozza mindenkinek a nyakában ott log így a ma már kötelező selfie és/ vagy csoport képeken is ott lesz a nyakpánt. Másodsorban a rendezvényen résztvevők a kapott nyakpántot megkapják, így mint reklámajándékként is funkcionál amit később akár kulcstartóként használhatnak.

Az általunk gyártott nyakpántok közül minden megtalálható ami egy sikeres rendezvényhez szükséges, rendelhető egyedi logóval ellátott egy színű vagy több színű, illetve full color nyomással akár több logóval felirattal ellátva a legjobb minőségben, legkedvezőbb áron, többféle tartozékkal és kiegészítővel, gyors gyártási idővel.

Célunk, hogy a rendezvénye / fesztiválja a legjobb legyen és ehhez mi a legjobb promóciós terméket gyártjuk/adjuk amivel üzlete illetve cége alkalmas üzleti kapcsolatainak ápolására, erősítésére és reklámozására.

Termékeink között megtalálja az azonnal raktáron lévő előre legyártott egyszínű vagy nyomott nyakpántokat továbbá többféle egyedi gyártású nyakpánt közül választhat az Ön igénye szerint gyártva.

A nyakpántok különböző méretekben rendelhetők

15 mm azaz 1,5 cm szélességű

20 mm azaz 2 cm szélességű ez a legközkedveltebb

25 mm azaz 2,5 cm szélességű ez az úgy nevezett „prémium” méret

a nyakpántokat alapból 90 cm hosszúságúakra gyártjuk azaz 45 cm hosszú a nyakban természetesen amennyiben Önnek rövidebb – gyerekek részére – vagy hosszabbra lenne szűksége úgy azt kérésre legyártjuk.

A nyakpántok különböző típusokban rendelhetők:

A legegyszerűbb a CF nyakpánt közismertebb nevén a cipőfűző nyakpánt. Ez az anyag a cipőfűzővel azonos szövéssel készül és 15mm azaz 1,5 cm széles, több színben rendelhetők.

A legközkedveltebb a NYAKPÁNT AZONNAL menüpont alatt található egyszínű színes poliészter nyakpántok a legjobb áron. Ez a típusú nyakpánt enyhén bordázott anyag rengeteg színben rendelhető.

A legkeresettebb azaz ügyfeleink nagy kedvence a szatén anyagú szublimációs eljárással készülő NYAKPÁNT GYÁRTÁS menüpont alatt található azok az egyedi gyártású nyakpántok melyek akár full color nyomással / felirattal különböző méretben és tartozékkal rendelhetők.

A légnívósabb nyakpánt a NYAKPÁNT RÁVARRÁSSAL amit az egyedileg gyártott nyakpánton kívül még terméknek is ajánljunk értékesítés szempontból. Ez a típusú nyakpánt egy poliészter alapra kerül a szatén szublimációs feliratozott / logózott nyakpánt így egy exkluzív minőséget nyújt. Ezt a típusú nyakpántot minimum 2 cm-es de inkább 2,5 cm-es szélességben ajánljuk és tartozékok közül inkább a prémium karabinerrel javasoljuk.

A NYAKPÁNTOK típus szerint találhatók meg a menü pontok alatt ahol részletes leírást és termékismerőt adunk.

 

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS