Tag Archives: rendezvény

JEGYTARTÓ TOK

A legújabb vinyl tokunk mely jegy tárolására a nyakpántra akasztva alkalmas.

Anyaga puha műanyag – vinyl A belső mérete: 216 x102 mm Ajánljuk minden olyan rendezvényre melynél a beléptetés jegy alapján működik. Az anyaga alapján a jegy mellé más pl. névjegykártya vagy voucher / kupon, illetve szórólap is behelyezhető.

Rendelés: info@wristband.hu 

jegy tok

MIÉRT KELL A NYAKPÁNT EGY RENDEZVÉNYRE ÉS A CÉGE RÉSZÉRE

NYAKPÁNTOT de hova MINEK!? azaz miért és mire jó a nyakpánt.

A nyakpántnak rengeteg felhasználási területe van. Lássuk csak, hogy hova és miért is jó a nyakpánt.

A nyakpántokat eredetig beléptetéshez kezdtük el gyártani és értékesíteni. Ez miért jó? A nyakpántokat a nyakba / nyakra helyezve jól látható a ruhán kívül hordja az adott személy, illetve illető. Ezáltal akár a különböző / feliratozott vagy színes nyakpántokból látható is de végső soron a kártyatátóban elhelyeztet kártyáról vagy passzból kiderül, hogy az adott személy mire jogosult vagy ki is Ő? Továbbá ma már egy színvonalas rendezvény nélkülözhetetlen kelléke a nyakpánt. Miért? Mert a nyakpánt szuper promóciós eszköz azaz a marketingesek egyik nagy kedvence mert remek reklám eszköz. Az egyedi gyártású logózott vagy feliratozott nyakpánt a hordásával reklámozza a feliratozott céget vagy rendezvényt, fesztivált, eseményt, így egy mozgó reklám. Továbbá a későbbiekben reklámajándékként is funkcionál, és az ajándékot mindenki szereti.

Reméljük segítettünk, hogy miért jó Önnek a nyakpánt a rendezvényhez, illetve a cégének.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma!

e-mail: info@wristband.hu  telefon: +36304992626

 

 

KONFERENCIA NYAKPÁNTOK PASSZTARTOK

Ha január akkor az a konferenciák időszaka.

A konferenciákra mára már elengedhetetlen a nyakpánt és a hozzátartozó passz vagy kártyák kártyatartóban. A nyakpántok mind a beléptetés részét képezik, hiszen így ellenőrizhetők a vendégek illetve résztvevők közül ki jogosult a jelenlétre továbbá a különböző nyakpántokkal vagy passzokkal lehet azonosítani a vendégek jogosultságát és a kiemelt terültekre történő belépéshez

Rendezvényre konferenciákra ajánljuk az egyedi gyártású nyakpántokat / passztartókat, különböző kártyatartókkal és passzokkal.

Az általunk gyártott nyakpántok közül minden megtalálható ami egy sikeres konferenciához vagy rendezvényhez szükséges, rendelhető egyedi logóval ellátott egy színű vagy több színű, illetve full color nyomással akár több logóval felirattal ellátva a legjobb minőségben, legkedvezőbb áron, többféle tartozékkal és kiegészítővel, gyors gyártási idővel.

Célunk, hogy a rendezvénye a legjobb legyen és ehhez mi a legjobb promóciós terméket gyártjuk/adjuk amivel cége alkalmas üzleti kapcsolatainak ápolására, erősítésére és reklámozására.

Termékeink között megtalálja az azonnal raktáron lévő előre legyártott egyszínű vagy nyomott nyakpántokat továbbá többféle egyedi gyártású nyakpánt közül választhat az Ön igénye szerint gyártva.

Most amennyiben nyakpántot és kártyatartót is rendel 10% kedvezményt adunk. Az akció január 20-ig érvényes.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma!

e-mail: info@wristband.hu      telefon: +36304992626

egyedi gyártású nyakpántok

egyedi gyártású nyakpántok

egyedi gyártású logózott nyakpántok egyedi passz és kártyával

egyedi gyártású logózott nyakpántok egyedi passz és kártyával