Tag Archives: halloween nyakpánt passztartó akció

HALLOWEEN MINTÁS NYAKPÁNT

Most már visszavonhatatlanul elért minket is a jelmezes, tökös, szellemes, amerikai őrület, október 31. éjszakája már a kötelezően HALLOWEEN bulikról szól.

HALLOWEEN jelképei a halálfejek, kísértetek, boszorkányok, démonok és méccsessel világító töklámpás. Mint minden évben idén is gyártottunk Halloween mintás nyakpántot mely a mai naptól rendelhető.
A HALLOWEEN MINTÁS nyakpántokat szatén anyagra, két oldalon mintás, 2cm szélességűre és 90 cm hosszúságúra gyártottuk + cseppkarabinerrel szerelve. A halloween mintás nyakpántok limitált mennyiségben gyártottuk idén fekete alapon piros halálfej mintával. Ára 250.- Ft + áfa / db mely bárki számára elérhető. 

Mától rendelhető az info@wristband.hu e-mail címen vagy telefonon a +36304992626 számon.

Átvehető személyesen az átvételi üzletünkben vagy kérhető GLS szállítással.

 

HELLO 2018!

Nagyon Boldog és Sikeres Új Évet Kívánunk Mindenkinek!

Az Új Évben is készülünk sok újdonsággal; új limitált színű nyakpántok és további új azonnali feliratozott nyakpántokat is gyártunk, az egyedi gyártású nyakpánt megrendelések mellett, továbbá a kártyatártokokból is szélesítjük a választékunkat, így érdemes lesz minket követni az oldalainkon is:

instagram: www.instagram.com/wristband_karszalag_nyakpant

facebook: www.facebook.com/karszalagnyakpant

Várjuk megrendeléseiket és minden akár lehetetlennek tűnő kérést, illetve megrendelést is megpróbálunk teljesíteni!

megrendelés és információ kérés:

e-mailen: info@wristband.hu

telefonon: +36304992626

#2018 #nyakpántgyártás #egyedinyakpánt #színesnyakpánt #kártyatok #nyakpánt #passztarto #kartyatarto #reklamajandek #cegesajandek #marketing #konferencia #nyakbaakaszto #nyakpantbolt

 

HALLOVEEN NYAKPÁNT AKCIÓ

Idén is Halloween akció a nyakpántboltban.

10 % kedvezményt adunk a fekete, narancssárga nyakpántok árából 2017. október 30–31. között leadott rendelésekre. Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható, a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényes.

Megrendelését várjuk az: info@wristband.hu e-mail címen, kérdés esetén a +36304992626 telefonszámon állunk rendelkezésre.

LÁTVÁNYTERV – NYAKPÁNT GYÁRTÁS

A nyakpánt gyártás cikk sorozatunk 1. része – LÁTVÁNYTERV 

A nyakpánt gyártása több „lépcsőből áll” az első az árajánlat melyben a kért darabszámra és az esetleges kiegészítőkre árajánlatot küldünk, ezek elfogadása után következik maga a gyártás első része a látványterv elkészítése.

A látványtervhez a logót – lehetőleg vektoros formátumban – vagy a feliratozni kívánt szöveget, és a kívánt szín Pantone C kódját kell megküldeni és mi ingyenesen elkészítjük a tervet majd jóváhagyás után kezdjük is a gyártást.

Amennyiben változtatna a látványterven semmi baj mert a látványtervet ingyenesen 3 módosítással készítjük el.

megrendelés: info@wristbnd.hu további információ kérés: +36304992626  

nyakpánt látványterv