Category Archives: rendezvényellátó

HELLO 2018!

Nagyon Boldog és Sikeres Új Évet Kívánunk Mindenkinek!

Az Új Évben is készülünk sok újdonsággal; új limitált színű nyakpántok és további új azonnali feliratozott nyakpántokat is gyártunk, az egyedi gyártású nyakpánt megrendelések mellett, továbbá a kártyatártokokból is szélesítjük a választékunkat, így érdemes lesz minket követni az oldalainkon is:

instagram: www.instagram.com/wristband_karszalag_nyakpant

facebook: www.facebook.com/karszalagnyakpant

Várjuk megrendeléseiket és minden akár lehetetlennek tűnő kérést, illetve megrendelést is megpróbálunk teljesíteni!

megrendelés és információ kérés:

e-mailen: info@wristband.hu

telefonon: +36304992626

#2018 #nyakpántgyártás #egyedinyakpánt #színesnyakpánt #kártyatok #nyakpánt #passztarto #kartyatarto #reklamajandek #cegesajandek #marketing #konferencia #nyakbaakaszto #nyakpantbolt

 

LÁTOGATÓ NYAKPÁNT ÚJ!

ÚJ! nyakpánt a nyakpántboltba!

Előre feliratozott nyakpántjainkat bővítjük az első a VISITOR azaz a látogató nyakpánt, melyet főképp cégek, múzeumok, illetve intézmények részére ajánlunk. A nyakpántot fekete alapon neon sárga VISITOR felirattal láttuk el, 2 cm széles és 90 cm hosszú (nyakban viselve 45cm), továbbá fém cseppkarabinerrel szereljük. A látogató nyakpántról az előre feliratozott nyakpántok menü pont alatt további részletes információ található.

Megrendelés: info@wristband.hu

 

MIÉRT KELL A NYAKPÁNT EGY RENDEZVÉNYRE ÉS A CÉGE RÉSZÉRE

NYAKPÁNTOT de hova MINEK!? azaz miért és mire jó a nyakpánt.

A nyakpántnak rengeteg felhasználási területe van. Lássuk csak, hogy hova és miért is jó a nyakpánt.

A nyakpántokat eredetig beléptetéshez kezdtük el gyártani és értékesíteni. Ez miért jó? A nyakpántokat a nyakba / nyakra helyezve jól látható a ruhán kívül hordja az adott személy, illetve illető. Ezáltal akár a különböző / feliratozott vagy színes nyakpántokból látható is de végső soron a kártyatátóban elhelyeztet kártyáról vagy passzból kiderül, hogy az adott személy mire jogosult vagy ki is Ő? Továbbá ma már egy színvonalas rendezvény nélkülözhetetlen kelléke a nyakpánt. Miért? Mert a nyakpánt szuper promóciós eszköz azaz a marketingesek egyik nagy kedvence mert remek reklám eszköz. Az egyedi gyártású logózott vagy feliratozott nyakpánt a hordásával reklámozza a feliratozott céget vagy rendezvényt, fesztivált, eseményt, így egy mozgó reklám. Továbbá a későbbiekben reklámajándékként is funkcionál, és az ajándékot mindenki szereti.

Reméljük segítettünk, hogy miért jó Önnek a nyakpánt a rendezvényhez, illetve a cégének.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma!

e-mail: info@wristband.hu  telefon: +36304992626

 

 

Black Friday / Fekete Péntek a NYAKPÁNT BOLT-ban

A Black Friday azaz Fekete Péntek mely Amerikából indult, és a hálaadást követő péntek elnevezése. Hálát adunk mindenki mindenkinek 😉

A kereskedelemben pedig ilyenkor indul meg a karácsonyi szezon, amit a kereskedők hatalmas akciókkal ünnepelnek meg, ennek következtében viszont hatalmas dugók alakulnak ki a városokban, ezért a hatóságok fekete pénteknek hívják ezt a napot. A másik ok pedig az elnevezésre, hogy a cégek piros tollal könyvelik a veszteségeket, feketével pedig a nyereséget. Mivel a legtöbb cég november végén kezd átfordulni nyereségessé, november utolsó péntekére kezdték el használni a fekete elnevezést.

Black Friday / Fekete Péntek a NYAKPÁNT BOLT-ban

black-fridey_nyakpant_passztarto