Category Archives: nyakbaakasztó

VINYL TASAKOK

A vinyl tasakok vagy más néven vinyl kártyatokok alapanyaga lágy PVC azaz puha műanyag / lágy kártyatok, víztiszta így teljesen átlátszó, akár 2 oldalas papír vagy kártya is elhelyezhető benne, a 90×60 mm –től egészen 115×155 mm méretig rendelhető, különböző méretekben, fekvő vagy álló kívitelben. Igény esetén egyedi méretben is gyártjuk ez esetben egy klisé gyártása is szükséges. A vinyl kártyatokok nyakpánttal, nyakszalaggal passztartóval hordható, de kompatibilis a kihúzható kártyatartóval is, továbbá csipesszel is alkalmazható, rendezvényekre gyártott passzokhoz, kártyákhoz. A vinyl tasakokon minden esetben középen és a 2 oldalt is akasztó lyukkal gyártjuk így egy vagy két karabinneres nyakpánttal , passztartóval is használható. Ajánljuk konferenciákra, rendezvények, sport események, és több napos kiállításokra is, így a kártyok megvédi a passzt mely lehet nyomtatott papír vagy műanyag az esetleges sérülésektől. A vinyal tasakok méreti az VINYL TOKOK oldalon található, továbbá rendelhető zárható változatban is.  Ajánlatkérés és rendelés: info@wristband.hu

Szeretnénk megköszönni minden kedves ügyfelünknek az ez évi megrendeléseket, és kívánunk nagyon boldog karácsonyt mindenkinek!
Továbbá Nagyon Boldog és Sikeres Új Évet Kívánunk minden kedves ügyfelünknek és leendő ügyfelünknek!
Az Új Évben is készülünk sok újdonsággal; új nyakpántok és kiegészítők további új azonnal rendelhető feliratozott nyakpántokat is gyártunk, az egyedi gyártású nyakpánt megrendelések mellett, továbbá a kártyatártokokból is szélesítjük a választékunkat, így érdemes lesz minket követni a közösségi oldalainkon is:
instagram: www.instagram.com/wristband_karszalag_nyakpant
facebook: www.facebook.com/karszalagnyakpant
Várjuk megrendeléseiket és minden akár lehetetlennek tűnő kérést, illetve megrendelést is megpróbálunk teljesíteni!
megrendelés és információ kérés:
e-mailen: info@wristband.hu
telefonon: +36304992626